In De Greep Van Een Stalker

In De Greep Van Een Stalker - R.H. Schoemans | Northernlights300.org

...eeks: Top-roman Auteur: Roger H. Schoemans Aantal blz ... bol.com | De stalker, Helen Vreeswijk | 9789000342976 | Boeken ... . 200 Illustrator: (omslag) Jan Bosschaert ISBN: 90-317-1794- Uitgever: Averbode uitgavejaar 2002 Vertaler uit…: Leeftijd: + 12 Thema's: spanning, stalken Prijs ... 11) De titel is in de greep van de stalker en dat vind ik een goede titel want, het gaat alleen maar over de stalker en als iemand aan mij zou vragen: "Geef het boek een andere titel" dan zou ik dat niet kunnen. Thema: 12) Het thema is stalken of lastig vallen. H ... bol.com | In De Greep Van Een Stalker, R.H. Schoemans ... ... . Thema: 12) Het thema is stalken of lastig vallen. Het heeft ook wel iets met politie en zo te maken. In de greep van een stalker door Roger H. Schoemans Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De politie zet een achtervolging in maar… geen spoor meer van de stalker. Hij wordt uiteindelijk opgepakt doordat Clara de blauwe terreinwagen in de garage van de loodgieter zag staan (alleen hij was rood geverfd) maar de politie kon hem zo oppakken omdat er...

INFORMATIE

AUTEUR
R.H. Schoemans
DIMENSIE
5,31 MB
BESTANDSNAAM
In De Greep Van Een Stalker.pdf

OMSCHRIJVING

Van de ene dag op de andere verandert het zorgeloze leven van Clara in een ware nachtmerrie. Een steen door het slaapkamerraam, de voordeur beklad met rode verf. Waarom worden zij en haar moeder lastiggevallen? Wie is die stalker? En wat doet de blauwe terreinwagen telkens weer in de buurt? Wordt ze soms gevolgd? Door de man die haar aansprak? Angst bekruip Clara dag en nacht. Wat zij meemaakt, kent ze alleen uit de filmverhalen van haar halfbroer. Mar dit is geen film meer. Het gebeurt echt. De politie vindt geen spoort van de dader. Moet Clara nu zelf op onderzoek uitgaan?

Wil je het boek lezen?In De Greep Van Een Stalker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.H. Schoemans. Lezen In De Greep Van Een Stalker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN