Een rimpel in de tijd

Een rimpel in de tijd - Madeleine L'Engle | Northernlights300.org

...leine L'Engle ... Een rimpel in de tijd werd voor het eerst uitgegeven in 1962 maar kreeg recent opnieuw aandacht door een filmadaptatie ... Een rimpel in de tijd - Madeleine L'Engle | Boeken.com ... . En ja, het is duidelijk waarom juist dit boek gekozen werd om te verfilmen. Het verhaal kan het best in het fantasy-genre geplaatst worden omwille van het tijdreizen, een gevaarlijke entiteit en de verschillende planeten die bezocht worden. Rimpels in ruimte-tijd bestaan echt: voor het eerst zijn zwaartekrachtsgolven gemeten. Hoe dit is gedaan en wat het betekent voor de wetenschap, lees je in dit verhaal. Een rimpel in de tijd bij Boeken.com. Bij boeken.com ... Een rimpel in de tijd - Bibliotheek.nl ... . Hoe dit is gedaan en wat het betekent voor de wetenschap, lees je in dit verhaal. Een rimpel in de tijd bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Een rimpel in de tijd is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Een rimpel in de tijd PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Een rimpel in de tijd A Wrinkle in Time (Een rimpel in de tijd) van Madeleine L'Engle is eindelijk weer leverbaar! Deze fantasyklassieker verschijnt tegelijk met de grote Disney-film (met o.a. Reese Witherspoon, Chris Pine en Oprah Winfrey), die in maart 2018 op het witte doek te zien zal zijn. A Wrinkle in Time (Een rimpel in de tijd) van Madeleine L'Engle is eindelijk weer leverbaar! Deze fantasyklassieker verschijnt tegelijk met de grote Disney-film (met o.a. Reese Witherspoon, Chris Pine en Oprah Winfrey), die in maart 2018 op het witte doek te zien zal zijn. Na een heel moeizaam begin is het uitgegroeid tot een bestseller waarvan er wereldwijd nu zo'n tien miljoen exemplaren zijn verkocht. En het succes gaat gewoon door. Het werd in 1993 in Nederland uitgegeven bij uitgeverij Piramide in Amsterdam onder de titel: Een rimpel in de tijd. Het is hier alleen in de tweedehandsomgeving te krijgen. A Wrinkle in Time (Een rimpel in de tijd) van Madeleine L'Engle is eindelijk weer leverbaar! Deze fantasyklassieker verschijnt tegelijk met de grote Disney-film (met o.a. Reese Witherspoon, Chris Pine en Oprah Winfrey), die in maart 2018 op het witt...

INFORMATIE

AUTEUR
Madeleine L'Engle
DIMENSIE
8,57 MB
BESTANDSNAAM
Een rimpel in de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens zijn onderzoek naar tijdreizen verdwijnt de vader van Meg plotseling. Samen met haar broertje Charles Wallace en hun vriend Calvin reist ze door tijd en ruimte naar een verre planeet om hem te zoeken. Onderweg krijgt het drietal te maken met de Machten van de Duisternis en moet Meg haar broertje redden uit handen van het Kwaad. Zal het ze lukken om hun vader te vinden?Deze fantasyklassieker heeft decennialang vele generaties weten te inspireren en is nog steeds geliefd bij kinderen en hun ouders over de hele wereld.Madeleine L'Engle (1918-2007) schreef in totaal bijna zestig romans. Schrijven was altijd al haar passie. Een rimpel in de tijd was haar doorbraak en werd bekroond met de prestigieuze Newbery Medal in 1963.

Wil je het boek lezen?Een rimpel in de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Madeleine L'Engle. Lezen Een rimpel in de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN