Beroepsprofiel ergotherapeut

Beroepsprofiel ergotherapeut - none | Northernlights300.org

...oor beperkingen waar je cliënt tegenaan loopt ... Ergotherapeut: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken ... ... . Om dat te kunnen moet je vindingrijk zijn en ook handig. Een beroepsprofiel is de beschrijving van een beroep. Als het beroep zich ontwikkelt en aanpast aan de veranderende maatschappij dan zal de beschrijving van dat beroep ook herzien moeten worden voor de werkzame ergotherapeuten, de opleidingen en de studenten ergotherapie. Een veranderende maatschappij en groeiende inhoudelijke kennis maken dat het beroep van ergotherapeut zich ontwikkelt. Ergotherapeuten werken steeds meer op nieuwe ... PDF BEROEPSPROFIEL ERGOTHERAPIE - Flexious ... . Ergotherapeuten werken steeds meer op nieuwe terreinen in de gezondheidszorg of binnen de aangrenzende gebieden van welzijn, zakelijke dienstverlening en het algemeen en bijzonder onderwijs. Een beroepsprofiel is de beschrijving va In opdracht van Ergotherapie Nederland hebben Margo van Hartingsveldt, Inka Logister-Proost en Astrid Kinébanian het beroepsprofiel ergotherapeut herschreven voor alle ergotherapeuten, ongeacht hun werkzaamheden en de praktijkcontext waarin zij werkzaam zijn of na hun opleiding werkzaam zullen zijn. Ergotherapeut en patiënt stellen samen de doelen op voor in het behandelplan. De Ergotherapeut moet hierbij enerzijds de patiënt motiveren en stimuleren, maar tegelijkertijd de grenzen van het mogelijke bewaken, om een realistisch en werkbaar plan te krijgen, waarin de mogelijkheden van de patiënt centraal staan. Het Beroepsprofiel ergotherapeut (2), de Grondslagen van de ergotherapie (3) en de Developing Codes of Ethics - COTEC Policy and Guidelines (4), die in 2009 is uitgege-ven door de Council of Occupational Therapists for the European Countries (COTEC), vormen de basis van het voorliggende document. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Beroepsprofiel ergotherapeut, geschreven door M.J. van Hartingsveldt & Astrid Kinebanian. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over ergotherapie, beroepsprofiel, peo model, dagelijks handelen, Ergotherapie, Hogeschool zuyd, activiteit & activiteiten. Beroepsprofiel ergotherapeut | ISBN 9789059315624 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een beroepsprofiel is de beschrijving van een beroep. Als het beroep zich ontwikkelt en aanpast aan de veranderende maatschappij dan zal de beschrijving van dat beroep ook herzien moeten worden voor de werkzame ergotherapeuten, de opleidingen en de studenten ergotherapie. Beroepsprofiel ergotherapeut 1e druk is een boek van M.J. van Hartingsveldt uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059315624 Een veranderende maatschappij en groeiende inhoudelijke kennis maken dat het beroep van ergotherapeut zich ontwikkelt....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,55 MB
BESTANDSNAAM
Beroepsprofiel ergotherapeut.pdf

OMSCHRIJVING

Het beroepsprofiel geeft een beschrijving van het beroep ergotherapeut en heeft een algemene geldigheid voor alle beroepsbeoefenaren van het beroep. Het beroepsprofiel is het uitgangspunt voor de opleiding van studenten tot ergotherapeut en de basis voor de beroepsuitoefening in Nederland. In het beroepsprofiel wordt eerst een zeer beknopte illustratie van het vak gegeven voor degenen die het vak nog niet kennen. Daarna wordt de geschiedenis en de plaatsbepaling van de ergotherapie verwoord. Dit gaat over in het beroepsparadigma van de ergotherapie en wordt gevolgd door de verschillende rollen die de ergotherapeut kan uitoefenen. In dit beroepsprofiel worden de volgende rollen onderscheiden: ergotherapeut-behandelaar, ergotherapeut-adviseur en een "overkoepelende rol organiseren, onderzoeken en ontwikkelen van het beroep. Tot slot wordt nog ingegaan op de toekomstige ontwikkelingen die van belang zijn voor de ergotherapie, hoe de beroepsorganisatie voor ergotherapeuten is georganiseerd en de aspecten die in de opleiding tot ergotherapeut aan de orde komen.Het beroepsprofiel dient tevens om de ergotherapeutische deskundigheid aan derden duidelijk te maken. Om deze reden is gekozen voor een taalgebruik dat ook voor niet-ergotherapeuten begrijpelijk is.

Wil je het boek lezen?Beroepsprofiel ergotherapeut in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Beroepsprofiel ergotherapeut Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN