Memoires van Jef Wintermans

Memoires van Jef Wintermans - B. Bierkens | Northernlights300.org

... De verschillende schrijfwijzen kennen zullen u helpen uw stamboom aan te vullen ... Jef Wintermans - RetailNews ... . wintermans Leveranciers van HEMA eisen dat de winkelketen de eenzijdige kortingen en opgerekte betalingstermijn terugdraait. financieel HEMA Jef Wintermans leveranciers Producent Ronald van Zetten Stichting Eerlijke Handelspraktijken VIVO; 27 mei 2014 om 06:39 Belangenbehartiger Jef Wintermans gaat weg bij Modint. Dit maakte de ondernemersorganisatie 13 oktober bekend. Per 1 november gaat Wintermans aan de slag als coördinator van het Convenant ... Jef Wintermans - Coordinator Convenant Duurzame Kleding en ... ... . Per 1 november gaat Wintermans aan de slag als coördinator van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel bij de SER. Jef Wintermans van Modint naar SER Gepubliceerd op 17 okt 2016 Jef Wintermans, directeur van de beleidsunit Economische en Technische zaken bij brancheorganisatie Modint, begint per 1 november als coördinator van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel bij de SER. Start van uw stamboom Wintermans in 5 minuten Het begin van stamboom Wintermans is eigenlijk erg simpel. U start de stamboom namelijk bij u zelf - en uw (bekende) familieleden. Schrijf op van elk familielid: naam (volledige doop- en evt. meisjesnaam) geboorte (datum en plaats) huwelijk (datum en plaats) sterfte (datum en plaats) Jef Geys kreeg in 2008 de vierjaarlijkse Prijs Beeldende Kunst van de provincie Antwerpen als bekroning van zijn loopbaan. Naar aanleiding daarvan organiseert de Provincie Antwerpen in samenwerking met het KMSKA en het M HKA een tentoonstelling met de titel Jef Geys / Villa Wintermans. Belangenbehartiger Jef Wintermans gaat weg bij Modint. Dit maakte de ondernemersorganisatie 13 oktober bekend. Per 1 november gaat Wintermans aan de slag als coördinator van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel bij de SER....

INFORMATIE

AUTEUR
B. Bierkens
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Memoires van Jef Wintermans.pdf

OMSCHRIJVING

De Memoires, in 1996 bij toeval ontdekt in een oude koffer, zetten drs. Bas Bierkens (1948), journalist bij het Eindhovens Dagblad, aan tot een speurtocht naar ontbrekende informatie over het leven en werk van Jef Wintermans. In de vorm van een biografie tekent hij in dit boek de oer-Kempenaar tegen de achtergrond van de maatschappelijke ontwikkelingen van weleer.

Wil je het boek lezen?Memoires van Jef Wintermans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Bierkens. Lezen Memoires van Jef Wintermans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN