Jaargetijden

Jaargetijden - Henk Jongerius | Northernlights300.org

...uk over. Elk jaargetij liet hij anders klinken ... Jaargetijden in Enschede stopt, maakt plaats voor Loetje ... ... . De lente klinkt vrolijk en opgewekt, de winter weemoedig en somber. En zo ervaren de meeste mensen het ook. In de lente worden we blij en staan we te popelen om er... read more » Dit wil zeggen dat de componist een verhaal of gedachte gebruikte voor zijn compositie. Wie de schrijver is van de dichtregels die in de partituur staan afgedrukt, is onbekend. Doch men heeft sterke vermoedens dat Vivaldi ... Wanneer en op welke dag of datum begint de lente, zomer ... ... . Doch men heeft sterke vermoedens dat Vivaldi zelf de auteur is. (In de originele partituur staan kleine zinnetjes die betrekking hebben op de jaargetijden). In Hotel - Restaurant De 4 jaargetijden worden met liefde en aandacht de lekkerste gerechten bereidt met de beste, lokale producten. Wij willen investeren in onze omgeving en dat betekent dat we zoveel mogelijk samenwerken met de plaatselijke ondernemers. Op deze manier hebben we altijd verse producten in huis. Onze menukaart is nooit hetzelfde. Winanda's Jaargetijden Woonwinkel en bloemist Landelijke woonaccessoires Topmerken Bloemen en boeketten Persoonlijk advies Gezelligheid...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Jongerius
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Jaargetijden.pdf

OMSCHRIJVING

Een dubbel-cd met nieuwe liederen van Henk Jongerius voor de kerstkring (Advent en Kersttijd) en de paaskring (Veertigdagentijd, Paastijd, Hemelvaart en Pinksteren). De evangelietekst van deze zondag klinkt erin door. Met composities van Jan Raas, uitgevoerd door Capella Phos Hilaron. De partituren (koorzetting en orgelbegeleiding) zijn apart verkrijgbaar via de website van uitgeverij Skandalon.

Wil je het boek lezen?Jaargetijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Jongerius. Lezen Jaargetijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN