Het Bedrijf / 2 Betere tijden

Het Bedrijf / 2 Betere tijden - Hans Vervoort | Northernlights300.org

...ione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon ... PDF Download Het Bedrijf / 2 Betere tijden ... . Het Bedrijf, deel 2 : Betere tijden | ISBN 9789038890975 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Buy Het Bedrijf 2 Betere tijden 01 by Vervoort, H. (ISBN: 9789038890975) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een evenwichtigere markt belooft betere tijden, maar zeker geen ruimte voor ongebreidelde groei. ... In maart volgden nog 2 bedrijven, ... Groei in het aantal bedrijven wordt zor ... Amazon.it: Het Bedrijf 2 Betere tijden - H. Vervoort ... ... . ... In maart volgden nog 2 bedrijven, ... Groei in het aantal bedrijven wordt zorgvuldig gelinkt aan de ontwikkelingen op de vleesmarkt, ... Het Bedrijf 1 en 2 Opwinding & Betere tijden. Amsterdam, Nijgh & van Ditmar. 2007, 2 delen, Paperback / softback, boeken zijn in goede staat, NL. 9,79E+12. Gerelateerde producten. van Eeden, Frederik - Van de passielooze leelie, verzen door frederik van eeden Het Bedrijf / 2 Betere tijden / druk 1 | H. Vervoort | ISBN: 9789038890975 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Alternatieve titel: Het Bedrijf Deel 2: Betere Tijden . mijn stem. geen stemmen. Nederlands Autobiografische Roman . 447 pagina's Eerste druk: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam (Nederland) In het tweede deel van ''Het ... Steeds vaker zijn studenten het zat om voor een baas te werken of gaan ze tijdens hun studie een extra uitdaging aan. Ze besluiten zichzelf in het diepe te gooien en een eigen bedrijf te beginnen. Studenten.net spreekt met deze studerende ondernemers. In deze aflevering: Melvin en Wouter, oprichters van Grandcafé De Betere Tijden. Betere tijden op komst voor toerisme . De toeristische sector kan zich voorbereiden op een beter 2010. Na een moeilijk 2008 en 2009 zullen in het komend jaar zowel Nederlanders als buitenlanders meer gaan kiezen voor een vakantie in ons land. Auteur: Vervoort, H. Titel: Het Bedrijf / 2 Betere tijden Uitgever: Nijgh & Van Ditmar Bijzonderheden: 2008, 446 pp Dikke paperback - Boek is PUNTGAAF... Grote bedrijven die langer een beroep willen doen op overheidssteun om de lonen van het personeel door te betalen, zouden dat geld in betere tijden moeten terugbetalen. Dat voorstel deed ... Betere tijden. Het Bedrijf is een trilogie die Hans Vervoort schreef over zijn 25-jarige dienstverband (1975 - 2000) bij de Weekbladpers, uitgeverij van progressieve bladen als Vrij Nederland en Opzij, maar ook van Voetbal International. Het was een bijzonder bedrijf, want het was eigendom van de werknemers. Vervoort beschrijft het wel en wee van deze organisatie, op een wijze die ... Het is de bedoeling dat we een doorstart maken, maar we zullen dat enkel doe...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Vervoort
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Het Bedrijf / 2 Betere tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Het Bedrijf is een trilogie die Hans Vervoort schreef over zijn 25-jarige dienstverband (1975 – 2000) bij de Weekbladpers, uitgeverij van progressieve bladen als Vrij Nederland en Opzij, maar ook van Voetbal International. Het was een bijzonder bedrijf, want het was eigendom van de werknemers. Vervoort beschrijft het wel en wee van deze organisatie, op een wijze die herinneringen oproept aan J.J. Voskuil's Het Bureau. Met dit verschil dat Vervoort hield van het bedrijf en de mensen die er werkten. Betere Tijden – deel 3 van Het Bedrijf - is een driedelige romancyclus, grotendeels op eigen ervaringen gebaseerd. Vijfentwintig jaar lang, van 1975 tot 2000, werkte Hans Vervoort bij de Weekbladpers, waar opiniebladen als Vrij Nederland en Opzij verschenen, maar ook het sportblad Voetbal International. In dit separaat leesbare tweede deel van Het Bedrijf, getiteld Betere Tijden, is hoofdpersoon Hans uitgever geworden van de cultuur-opiniebladen van de Weekbladpers (Vrij Nederland, Opzij, onzeWereld en Ons Amsterdam). Het is 1988; Vrij Nederland is in een gevaarlijke neerwaartse spiraal terechtgekomen. De rijke sporttak van de uitgeverij (Voetbal International) draagt knarsetandend de verliezen en dreigt te vertrekken. Het zal een heidens karwei worden om het tij te keren. Zeker omdat de Weekbladpers een bijzondere bladenuitgeverij is waar de werknemers het voor het zeggen hebben. Zal het lukken om ze mee te krijgen in Plan '89, de grote operatie die moet leiden tot Betere Tijden? Zullen Rinus Ferdinandusse, Joop van Tijn, Cisca Dresselhuys en de andere hoofdredacteuren erachter staan? En hoe stelt directeur Theo Bouwman zich op in dit delicate krachtenveld? In zijn eigen droge, ironische stijl beschrijft Hans Vervoort als hoofdpersoon in dit verhaal zijn avonturen als uitgever. Uit de recensies: 'Betere tijden is vlot geschreven, met oog voor details en pittige typeringen van mensen en situaties.' - de Volkskrant 'Bekende redacteuren en schrijvers worden treffend neergezet.' - Trouw In Plus Magazine zegt Peter van Straaten 'Het bedrijf ' naast zijn bed te hebben liggen. 'Temeer omdat de uitgever beloofde dat het 'smullen geblazen' is.' 'Momenteel lees ik met genoegen het tweede deel van Het Bedrijf, het epos dat Hans Vervoort heeft geschreven over de Weekbladpers.' (Max Pam in Het Parool)

Wil je het boek lezen?Het Bedrijf / 2 Betere tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Vervoort. Lezen Het Bedrijf / 2 Betere tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN