Responsief Evalueren

Responsief Evalueren - Tineke Abma | Northernlights300.org

...s besluit van het college voor promoties de openbare verdediging zal plaatsvinden op donderdag 7 november 1996 om 13 ... Responsief Magazines - yumpu.com ... .30 uur door Tineke A. Abrna Responsief evalueren 1e druk is een boek van T. Abma uitgegeven bij Eburon Uitgeverij B.V.. ISBN 9789051665413 Responsief Evalueren beschrijft de huidige stand van zaken op het terrein van de beleidsevaluatie, reikt een wenkend perspectief aan en introduceert lezers in de relevantie van het postmoderne denken voor beleidsevaluatie. Overigens is de conceptualisering van lerend evalueren van het Natuurpact enigszins anders dan zoals eerder door E ... Responsieve evaluatie: onderzoek dat niet wil controleren ... ... . Overigens is de conceptualisering van lerend evalueren van het Natuurpact enigszins anders dan zoals eerder door Edelenbos en Van Buuren werd geponeerd (2005). In onze ogen scharen zij lerend evalueren onder responsief evalueren en benadrukken zij daarmee vooral de lerende component. Responsief onderwijs én een actieve rol van je leerlingen zijn beide belangrijk (zie hieronder, afbeelding 2). Formatief handelen is daarom een betere term. Afbeelding 2. De plek van responsief onderwijs in het territorium van formatief toetsen. 3. Weet wat leren betekent. In het onderwijs is 'leren' misschien wel het meest gebruikte woord. T1 - -- [Review of: T.A. Abma (1997) Responsief evalueren: Discoursen, controversen en allianties in het postmoderne.] AU - de Vries, M.S. N1 - Responsief evalueren: Discoursen, controversen en allianties in het postmoderne. PY - 1997. Y1 - 1997. M3 - Book/Film/Article review. VL - 1. SP - 79. EP - 80. JO - Beleidswetenschap. JF - Beleidswetenschap 1) Antwoord bevattend (2) responsief bijv.naamw.Uitspraak: [rɛspɔn'sif] wat een antwoord bevat responsieve communicatie (co... Abma, T.A. (1996, November 7). Responsief evalueren.Eburon, Delft. Retrieved from http://hdl.handle.net/1765/22686 TY - JOUR. T1 - Review of Tineke A. Abma, Responsief evalueren, discoursen, controversen en allianties in het postmoderne. AU - van Heffen, O. PY - 1997 Proefschrift Responsief evalueren (Responsive ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Abma
DIMENSIE
3,17 MB
BESTANDSNAAM
Responsief Evalueren.pdf

OMSCHRIJVING

"Responsief Evalueren" beschrijft de huidige stand van zaken op het terrein van de beleidsevaluatie, reikt een wenkend perspectief aan en introduceert lezers in de relevantie van het postmoderne denken voor beleidsevaluatie. Daarmee is het interessant voor studenten en gevorderde lezers die tekortkomingen in de beleidsevaluatie onderschrijven en uitzien naar een ander vocabulaire.

Wil je het boek lezen?Responsief Evalueren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Abma. Lezen Responsief Evalueren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN