De Weldoener

De Weldoener - P.F. Thomese | Northernlights300.org

... is een van de beste schrijvers in Nederland ... Maallust De Weldoener | Mitra drankenspeciaalzaken ... . Dit geweldige boek over de onbeantwoorde liefde van een mislukte componist voor een meisje wier leven hij redt om haar daarna ''voor zichzelf te houden'' heeft mij diep geraakt. De weldoener is een heel serieuze roman van P.F. Thomèse met hier en daar toch een flinke knipoog. In zijn laatste twee romans Vladiwostok en J. Kessel, the novel had de schrijver de lichtzinnige kant van het leven benadrukt. In deze roman komt hij weer meer tot bezin ... Liefdesroman van Thomése: De Weldoener | Hobby en Overige ... ... . In deze roman komt hij weer meer tot bezinning. Recensie: De Weldoener . P.F. Thomése. ISBN: 9789025435431. Bestel. Jaarlijks publiceert Literair Nederland ruim vierhonderd boekrecensies en literaire berichten mede dankzij donaties van lezers. Uw hulp om boekrecensies, interviews, columns en essays in de toekomst te laten verschijnen is nodig. Review P.F.Thomése - De weldoener**** 7 oktober 2010, 10:08. In het licht van de dood, of liever gezegd in de duisternis ervan, ziet alles er ineens anders uit. De wilde weldoener is het vijfenvijftigste stripverhaal uit de reeks...

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Thomese
DIMENSIE
8,85 MB
BESTANDSNAAM
De Weldoener.pdf

OMSCHRIJVING

In de donkere dagen voor Goede Vrijdag vindt een stadskoordirigent in een van de hem toegewezen kerken een meisje - een soort volwassen vondeling. Ze ligt voor dood. Vol overgave redt hij haar leven. Dan gebeurt er iets waar je wel in kranten over leest: hij besluit haar te verbergen, iets waar het meisje zelf ook op aandringt. Ze heeft haar beide ouders, die gescheiden zijn, ieder al een afscheidsbrief gestuurd en kan nu niet meer terug, beweert ze.De weldoener, het spannende relaas van een fatale redding, werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2011.

Wil je het boek lezen?De Weldoener in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Thomese. Lezen De Weldoener Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN