Maak van je conflict een kans

Maak van je conflict een kans - Dana Caspersen | Northernlights300.org

...ndkosten vanaf € 20,-. Maak van je conflict een kans Art ... Maak kans op een gloednieuwe e-bike | GratisProduct.nl ... .nr: 43169 Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende belangen kunnen eenvoudig leiden tot een slepend conflict. Maak van je conflict een kans (Paperback). Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende... Het boek Maak van je conflict een kans, geschreven door Dana Caspersen, Joost Elffers, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Maak ... Maak van je conflict een kans - 9789462960077 - Dana Caspersen ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Maak van je conflict een kans (Paperback). Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende... Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende belangen kunnen eenvoudig leiden tot een slepend conflict. Er is maar één manier waarop je dat kunt doorbreken: door jouw gedrag in het conflict te veranderen. In Maak van je conflict een kans helpt Dana Caspersen je om op een geheel nieuwe manier naar conflicten te kijken. Maak van je conflict een kans: De 17 principes van conflictoplossing: Amazon.es: Caspersen, Dana, Elffers, Joost, Laan, Josien vander, Os, Marleen van: Libros en ... Maak van je conflict een kans - dana caspersen / joost elffers de 17 principes van conflictoplossing van duuren management 1e druk, 2015 garenloos, 247 p. Nieuw. Verwijten over en weer, woede en Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende belangen kunnen eenvoudig leiden tot een slepend conflict. Er is maar één manier waarop je dat kunt doorbreken: ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dana Caspersen
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
Maak van je conflict een kans.pdf

OMSCHRIJVING

Verwijten over en weer, woede en frustratie, tegenstanders die zich steeds dieper ingraven - botsende belangen kunnen eenvoudig leiden tot een slepend conflict. Er is maar één manier waarop je dat kunt doorbreken: door jouw gedrag in het conflict te veranderen. In Maak van je conflict een kans helpt Dana Caspersen je om op een geheel nieuwe manier naar conflicten te kijken. Welke behoeften en belangen gaan er schuil achter die boze aanval van de ander? Hoe kun je jóúw belangen verdedigen zonder de ander gelijk te beschuldigen? En hoe maak je goede afspraken waar iedereen zich aan houdt? Dit boek is niet zoals alle andere. Het bijzondere concept, de vormgeving en het kleurgebruik zetten de do’s-and-don’ts lijnrecht tegenover elkaar en inspireren je om conflicten verrassend effectief op te lossen. De 17 principes zijn gemakkelijk en snel te raadplegen, waardoor je gelijk resultaat kunt boeken. Met behulp van herkenbare praktijkvoorbeelden en simpele oefeningen leer je hoe je de situatie positief kunt benaderen, en zo van eindeloos conflict naar een oplossingsgerichte dialoog kunt gaan. Op je werk, bij familie en vrienden, deze principes werken in alle situaties. Dana Caspersen is expert op het gebied van conflictoplossing en bemiddeling. Ze werkt internationaal als bemiddelaar, docent en ontwikkelaar van workshops en projecten over hoe mensen zelf conflicten kunnen oplossen en de dialoog kunnen verbeteren. Joost Elffers is conceptbedenker. Hij is het brein achter de bestsellers The 48 Laws of Power en The Art of Seduction.

Wil je het boek lezen?Maak van je conflict een kans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dana Caspersen. Lezen Maak van je conflict een kans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN