De tegenhanger

De tegenhanger - Atte Jongstra | Northernlights300.org

... dat er in dit boek bizarre dingen gebeuren die de werkelijke Jongstra niet zelf heeft ondergaan, wat schiet je ermee op? Bestel De tegenhanger van Atte Jongstra ... Tegenhanger van de flierefluiter - CodyCross Antwoorden ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Definitie van tegenhanger in het Online Woordenboek. Betekenis van tegenhanger vertalen tegenhanger vertaling. Uitspraak van tegenhanger. Vertalingen van tegenhanger synoniemen. Informatie betreffende tegenhanger in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. zelfstandig naamwoord mannelijk meervoud -s iemand die of iets dat bij een ander past en daarmee een paar vormt De begrippen 'goed ... De tegenhanger van de an ... Griekse Goden en hun Romeinse tegenhangers ... . zelfstandig naamwoord mannelijk meervoud -s iemand die of iets dat bij een ander past en daarmee een paar vormt De begrippen 'goed ... De tegenhanger van de ananas. Ananas charme. De tegenhanger van de munt. Munt charme. Fruit de charme. 16K mat verguld over Brass =====Details===== Artikelnummer: IA0191-MG Meting: 12 x 15 mm (inclusief lus) x 1.2 mm (hoogste deel: 2.7 mm) Materiaal: messing Kleur: 16K De naam: tot slot Mercrius, de god van handel, reizigers en winst. Zijn naam komt van het Latijnse woord merx of mercator, hetgeen koopman betekent. Zijn Griekse tegenhanger is de bekende Hermes. De persoon: Mercurius was dus de Romeinse god van de handel, reizigers en de winst....

INFORMATIE

AUTEUR
Atte Jongstra
DIMENSIE
9,16 MB
BESTANDSNAAM
De tegenhanger.pdf

OMSCHRIJVING

Een bonte en dramatische zoektocht naar de vrouw waar hoofdpersoon Atte Jongstra al jaren mee is getrouwd. Is hij degene waar hij haar voor hield? Wie is hij zelf? Weet hij zich uit de hel van ingesleten gewoonten te bevrijden? En wat vindt hij dan, als hij via het voorgeborchte tot de hemel weet door te dringen?

Wil je het boek lezen?De tegenhanger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Atte Jongstra. Lezen De tegenhanger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN