Investeren in een leerzorgcentrum

Investeren in een leerzorgcentrum - Frieda Corstjens | Northernlights300.org

...oofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen ... van der Velde | Zoeken ... . Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Guus Kuijer is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het boek van alle dingen op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het boek van alle dingen in PDF, ePUB, MOBI. Met de opkomst van het leven lang leren is het aantal studenten toegenomen dat al werkt, maar zichzelf verder wil blijven ontwikkelen. Deze studenten gaan weer studeren en kr ... Investeren in een leerzorgcentrum - Frieda Corstjens;;Jo ... ... . Deze studenten gaan weer studeren en krijg... Om het winkelen via libris.nl zo gemakkelijk mogelijk te maken, maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Door verder te gaan op libris.nl accepteert u het gebruik daarvan. Op zoek naar een Dansen in de regen-boek geschreven door auteur Marianne Grandia? Registreer u op onze website mmark.nl en download gratis boeken! 39 beste afbeeldingen van Dansen in de regen in 2019 - Glimlach ... Investeren in een leerzorgcentrum. Added 38 mins ago Boeiend en geboeid is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Boeiend en geboeid PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Boeiend en geboeid Hallo! Op zoek naar een Praten met kinderen-boek geschreven door auteur J.M.A.M. Janssens? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Tussen ouders en kinderen kunnen heel wat 'dagdagelijkse' problemen ontstaan.-Els is 16 en rookt. Haar ouders willen dat niet.-Wim wil een ringetje in zijn neus en in zijn oor. Investeren in ontwikkeling bindt werknemers met de organisatie. Door het bieden van opleiding stroomt personeel makkelijker door en houdt je toch de ervaring en kennis binnen het bedrijf. Blijven leren betekent niet dat werknemers terug moeten naar school. Boekverkopers sinds 1920. Binnen- en buitenlandse boeken over management, bedrijfskunde en recht. Snelle en betrouwbare levering....

INFORMATIE

AUTEUR
Frieda Corstjens
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Investeren in een leerzorgcentrum.pdf

OMSCHRIJVING

Vanuit een ernstige bekommernis omtrent de nadelige gevolgen van de kloof tussen theorie en praktijk, tussen onderwijs en werkveld, en op basis van good practices, is het leerzorgcentrum ontwikkeld als geïntegreerd concept voor zorginnovatie en onderwijsinnovatie. Met een doorgedreven samenwerking tussen docenten en studenten enerzijds en zorgverleners en managers van zorgvoorzieningen anderzijds, wordt een omgeving gecreëerd waar duurzaam leren voor studenten en zorgverleners mogelijk wordt.De implementatie van een leerzorgcentrum heeft zijn kostprijs. Zowel voor de zorgvoorziening als voor de opleiding betekent dit dat geïnvesteerd wordt in extra inzet van personeel. Zo is de lector verpleegkunde parttime verbonden aan de zorgeenheid als leerzorgspecialist; dit is een personeelsinzet boven de reguliere bezetting. Deze extra investering is te verantwoorden gezien de winst die op de diverse terreinen wordt gemaakt: zowel voor de stage van de student als voor de kwaliteit van zorg op de zorgeenheid. Ook op vlak van recruitment voor de zorgvoorziening en voor de clinical credibility van de betrokken lectoren valt er winst te boeken. Een belangrijke hefboom voor verdere implementatie is het kunnen aantonen van de return on investment. Deze ROI wordt beschreven in dit boek.Over de auteursFrieda Corstjens is bachelor in de verpleegkunde met een aanvullende masteropleiding in de verpleegkunde. Zij is lector verpleegkunde aan de hogeschool UC Leuven-Limburg en coördinator van de leerzorgcentra.Jo Gommers, bachelor ziekenhuis- en psychiatrisch verpleegkundige, met een aanvullende master in de medisch-sociale wetenschappen, is algemeen directeur van Groep LITP - Limburgs Initiatief voor Therapie en integrale Personenzorg, een netwerk van ambulante diensten in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is tevens lector en projectmedewerker aan de hogeschool UC Leuven-Limburg.Jolien Oomsels is bachelor in de verpleegkunde met een aanvullende masteropleiding in de verpleegkunde. Zij is verpleegkundige op de Afdeling Pneumologie van het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk.

Wil je het boek lezen?Investeren in een leerzorgcentrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frieda Corstjens. Lezen Investeren in een leerzorgcentrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN