De microfilm

De microfilm - Craenhals FranÇOis | Northernlights300.org

...jden van een tekst of andere informatie is afgedrukt ... Microfilm - Spaans - Engels Vertaling en Voorbeelden ... . Het komt voor als 16 mm brede film die op spoelen gewikkeld wordt of als kaarten ter grootte van een briefkaart. Deze laatste vorm wordt microfiche genoemd. Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen. microfilm m. transparant fotografisch materiaal waarop in sterk verkleinde vorm de bladzijden van een tekst of andere informatie is afgedrukt Veel genealogische archieven zijn op microfilm vastgelegd door de Mormonen. Gangbaarheid. Het woord microfilm staat in de Woor ... Raadplegen inventarisnummer op microfilm of microfiche ... ... . Gangbaarheid. Het woord microfilm staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Microform images are commonly reduced to about one twenty-fifth of the original document size. For special purposes, greater optical reductions may be used. All microform images may be provided as positives or negatives, more often the latter. Three formats are common: microfilm (reels), microfiche (flat sheets), and aperture cards....

INFORMATIE

AUTEUR
Craenhals FranÇOis
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
De microfilm.pdf

OMSCHRIJVING

François Craenhals is een van de populairste tekenaars van de Belgische strip. Met ''Pom en Teddy'', ''De koene ridder'' en ''De 4 helden'' bereikte hij het grote publiek en was een van de pijlers van het tijdschrift Kuifje. Pom en Teddy verschenen voor het eerst in het weekblad Kuifje in 1953. Deze reeks met een grafische stijl geïnspireerd door E.P. Jacobs, wordt een van de pareltjes van de Brusselse school. Pom en Teddy is de enige stripreeks die zich afspeelt in de coulissen van het circus, een magisch universum waar poëzie en avontuur elkaar nog kunnen ontmoeten.

Wil je het boek lezen?De microfilm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Craenhals FranÇOis. Lezen De microfilm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN